Mr. Marianne Mulderij-Anker

Specialisaties: strafrecht, jeugdrecht, familierecht

Over Marianne

Een sterk rechtvaardigheidsgevoel kenmerkt Marianne. In het familie-, jeugd- en strafrecht kan zij haar cliënten bijstaan op alle noodzakelijke vlakken. Zij schuwt een principiële houding niet, een uitgangspunt dat ze deelt met haar kantoorgenoten. Haar rol is om de cliënt bij te staan en dan ook helemaal aan zijn/haar kant staan. Die partijdigheid spreekt haar aan. Het aantal grotere strafzaken binnen haar portefeuille die de media halen neemt toe, dat vraagt veel van privacy en de vertaling van het verhaal van de rechtszaak naar de omgeving van een verdachte. Haar motto is: mensen zijn niet per se zielig, het is mijn drive om het beste te doen voor mijn cliënt.

Achtergrond Marianne

Marianne heeft in Leiden gestudeerd en is afgestudeerd in het straf- en bestuursrecht. In 2009 is zij als advocaat begonnen in Den Haag. Daar hield zij zich bezig met asiel- en regulier vreemdelingenrecht, strafrecht en familierecht.  Ook haar kantoorgenoten Marjo Bouwhuis en Derk Hassink zijn in Den Haag als advocaat opgeleid. Inmiddels werken zij alle drie in Zwolle onder één dak aan het Hanzeplein bij Hanz. In Zwolle is Marianne zich met name gaan richten op het strafrecht en jeugdrecht. Ook familiezaken doet zij nog.

De ontwikkelingen in het recht gaan snel. Bijna wekelijks zijn er veranderingen in wet- en regelgeving en beleid. Rechterlijke uitspraken in Nederland en Europa beïnvloeden het recht in sterke mate. Marianne is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de verschillende rechtsgebieden waarbinnen zij werkzaam is, zodat zij u altijd optimaal kan bijstaan en adviseren.

CONTACT MET MARIANNE