Arbeidsrecht is een rechtsgebied waar Novumm Advocaten veel ervaring mee heeft. Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw werkgever of werknemer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Novumm Advocaten adviseren u graag en, mocht het nodig zijn, staan naast u bij de rechter.

Ontslag in Zwolle

Zaken die vallen onder het recht op arbeid gaan bijvoorbeeld ook over ontslagen worden. Heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer over een contract, ontslag of proeftijd? Is er sprake van arbeidsongeschiktheid of ontslag vanwege economische redenen? Er zijn veel wettelijke regelingen die zowel werkgever als werknemer bescherming bieden. Om een rechtszaak voor te zijn, is het goed om contracten en overeenkomsten voor te leggen aan onze advocaat arbeidsrecht in Zwolle. Dit voorkomt later ellende.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht regelt de juridische verhoudingen tussen een werkgever en een werknemer. Wanneer er een arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever is, dan is het arbeidsrecht van toepassing. In het arbeidsrecht staan regels over bijvoorbeeld het loon, de duur van de arbeidsovereenkomst, de opzegtermijn en de ontslagregels. Bij Novumm Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen die vallen die gaan over alles wat valt over werkgerelateerde onderwerpen.

Beëindiging arbeidsovereenkomst

Is er sprake van het beëindigen van een arbeidsovereenkomst? Neem dan contact op met de arbeidsrecht advocaat van Novumm Advocaten. Vraagstukken over ontslag op staande voet of bijvoorbeeld het recht op ontslagvergoeding hebben betrekking op het arbeidsrecht. Een ontslagvergoeding is een financiële vergoeding die de werkgever bij ontslag betaalt aan de werknemer. Als een werkgever een arbeidsovereenkomst wil beëindigen, moet er onderhandeld worden over ontslagvergoeding of bijvoorbeeld over vrijstelling van werk met behoud van loon. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst, ook wel een beëindigingsovereenkomst genoemd. Heeft u hierbij ondersteuning nodig? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van het arbeidsrecht: ontslag, ontslagvergoeding en arbeidsongeschiktheid.

Neem vrijblijvend contact met Novumm advocaten

Contact
Contact

Rechtsgebieden Novumm advocaten