Als ondernemer komt u wel eens in aanraking met juridische problemen. Een overeenkomst wordt niet nagekomen, er is onenigheid met een leverancier of een afnemer van uw product of wellicht hebt u problemen met een werknemer. In alle voorkomende gevallen kunt u vrijblijvend contact met Novumm Advocaten in Zwolle opnemen voor advies.

Veel ondernemers zijn al razend druk met hun aanbod, product, winkel of dienst en hebben vaak geen tijd voor of zin in de juridische kant van het ondernemen. Terwijl dat heel belangrijk is. Vaak komt u er pas achter hoe belangrijk, als er een conflict is. Achter de schermen kan Novumm Advocaten ervoor zorgen dat uw onderneming en alles wat daarbij komt kijken, juridisch dichtgetimmerd is.

MKB in conflictsituatie

Ook staan wij u graag bij als het tot een conflict komt. Bijvoorbeeld met een klant die niet tevreden is, of niet betaalt. Of met een (onder)aannemer die gemaakte afspraken niet nakomt. Beter is het om dergelijke conflicten te voorkomen, bijvoorbeeld door het opstellen van goede algemene voorwaarden en het juridisch waterdicht bevestigen van een opdracht of gemaakte afspraken. Ook kunnen wij u adviseren over een goede dossiervoering rond personeel en contracten. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en bekijken wij wat uw bedrijf nodig heeft.

Verschillende belangen

Ondernemers hebben (vaak) te maken met vergunningen, (werknemers)geschillen, aansprakelijkheid, juridische constructies, overeenkomsten, verzekeringen, debiteuren en insolventie om maar eens enkele onderwerpen te noemen. De hiermee samenhangende (zakelijke- en) financiële belangen zijn vaak groot. De bijstand van een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht is daardoor voor u als ondernemer van doorslaggevend belang. De advocaten van Novumm Advocaten weten precies wat u als ondernemer nodig hebt en wat niet.

Neem vrijblijvend contact met Novumm advocaten

Contact
Contact

Rechtsgebieden Novumm advocaten