Novumm Advocaten zwolle, Novum, Marjo Bouwhuis

Mr. Marjo Bouwhuis

Specialisaties: arbeidsrecht, ambtenaren– en onderwijsrecht, familierecht, erfrecht en huurrecht.

Over Marjo

Als geboren Tukker woont Marjo sinds 2017 met partner en kind in Zwolle. Het grootste gedeelte van haar leven woonde ze met veel plezier in Den Haag. Ze kent Marianne van de opleiding die ze samen volgden in Den Haag . Destijds zeiden ze al tegen elkaar: “Als we ooit allebei weer in het oosten wonen, dan gaan we samenwerken”. En zo gebeurde het ook. Derk Hassink, eveneens geboren in Twente en opgeleid in Den Haag, heeft zich sinds 2020 bij deze samenwerking gevoegd aan het Hanzeplein bij Hanz.

Marjo stort zich graag op een ingewikkelde zaak waar emoties hoog oplopen met als doel om alle partijen zonder escalatie tot elkaar te brengen. Haar precieze aard maakt dat ze graag iets tot de bodem uitpuzzelt. Ze adviseert graag MKB-ers, die vaak geen HR-medewerker hebben, met juridische en arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Vooraf advies vragen over contracten en overeenkomsten levert vaak zoveel op. Ze maakt zich dan ook hard om de ondernemers in Zwolle juridisch bij te staan. Ook ambtenarenrecht is een van haar favoriete aandachtsgebieden.

Achtergrond Marjo

Marjo Bouwhuis studeerde in 2003 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richtingen privaat- en strafrecht. Zij liep stage bij de beroemde broers Anker en Anker strafrechtadvocaten in Leeuwarden. Van 2004 tot 2008 werkte ze als adviseur ambtenarenrecht en juriste arbeids-, ambtenaren- en onderwijsrecht bij verschillende juridische dienstverleners. Na 10 jaar bij Groenendijk & Kloppenburg advocaten, is ze per 1 november 2017 gestart voor eigen rekening en risico als advocaat in Zwolle. Zij volgde de opleiding mediation bij The Lime Tree.

CONTACT MET MARJO