Een echtscheiding advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een echtscheiding advocaat in de buurt van Zwolle? Dan bent u bij Novumm Advocaten aan het juiste adres. Een echtscheiding is een emotionele kwestie. Het is hierbij dan ook van groot belang dat niet alleen de juridische maar ook de emotionele kant van de zaak voldoende aandacht krijgt. Hier staan we garant voor. Ons uitgangspunt is dan ook uw echtscheidingsprocedure op een professionele en rustige wijze te laten verlopen. Onze advocaten hebben specifieke kennis om u met raad en daad bij te staan. Het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van echtscheiding maken deel uit van de dagelijkse praktijk op ons kantoor. Hierdoor kunnen wij onze concurrenten altijd een stap voorblijven.

Echtscheidingsprocedure met minderjarige kinderen

U als ouder, die het gezag uitoefent over minderjarige kinderen, dient een ouderschapsplan op te stellen. Hier dient in vastgelegd te worden hoe u de opvoeding en zorg wenst voor te zetten na de echtscheidingsprocedure. In dit ouderschapsplan wordt o.a. vastgelegd wanneer de kinderen bij welke ouder verblijven tijdens bijvoorbeeld feestdagen en vakantiedagen. In deze situatie is het van groot belang dat u een deskundige en ervaren echtscheidingsadvocaat inschakelt. Deze bekijkt samen met u de diverse aspecten die bij deze procedure aan bod komen zodat er een op maat gemaakt ouderschapsplan kan worden opgesteld.

Echtscheiding in Zwolle

Bij Novumm Advocaten bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een advocaat bij geschillen zoals: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, alimentatierecht, echtscheiding en nog vele andere juridische procedures. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende juridische diensten die wij u te bieden hebben.

Echtscheiding advocaat Zwolle nodig? Novumm Advocaten helpt u graag.

Trouwen

Wilt u huwelijkse voorwaarden laten opstellen, ook hiervoor bent u van harte welkom.

Neem vrijblijvend contact met Novumm advocaten

Contact
Contact

Rechtsgebieden Novumm advocaten